FAQ

  • Op de tarievenpagina vind je een overzicht van de tarieven om een vacature te plaatsen. Voor kandidaten is het zoeken naar vacatures en solliciteren gratis.
  • Je vacature wordt op werkdagen uiterlijk binnen 48 uur beoordeeld, vaak gebeurt dit sneller en is deze binnen 2 uur al zichtbaar.
  • Je kunt zelf het vacatureoverzicht controleren of jouw vacature al zichtbaar is. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om een automatische melding te versturen wanneer je vacature is geplaats.
  • Onze vacaturemailing wordt wekelijks verstuurd naar meer dan 10.000 professionals in de GGZ. Het overgrote merendeel van deze professionals is lid van de VGCt en dus erkend cognitief gedragstherapeut.
  • Het tarief voor het plaatsen van een vacature op VGCt Vacatures is nagenoeg gelijk gebleven aan het tarief dat gold op de VGCt-website. Wanneer je nu een vacature plaatst is deze 3 weken zichtbaar op de website én wordt de vacature opgenomen in de wekelijkse vacaturemailinglijst (in totaal 3 keer dus) naar ruim 10.000 abonnees. Wat wel veranderd is, is dat er nu één optie wordt geboden voor het plaatsen van een vacature, waar we voorheen ook de mogelijkheid gaven om voor een lager tarief alleen op de website getoond te worden. Wij vinden het belangrijk dat iedere vacature zo goed mogelijk onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Hoe een vacature wordt gepresenteerd speelt hier een grote rol bij, vandaar dat de VGCt heeft geïnvesteerd in dit vacatureplatform waarin vacatures veel beter tot hun recht komen. Daarnaast is VGCt Vacatures toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-leden van de VGCt. Uiteindelijk is het tarief gebaseerd op het effectieve bereik van de vacature, de vacature wordt meermaals getoond aan duizenden VGCt geregistreerde cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers. Garanties op succes kunnen we helaas niet geven, maar je weet in ieder geval wel zeker dat je vacature wordt gezien door de juiste doelgroep. En dat is waar het uiteindelijk om gaat bij adverteren.